Transport

Lokal transport

Tog

Den nærmeste togstation er Bristol Temple Meads. Stationen ligger cirka 11 kilometer fra lufthavnen. Airport Flyer express forbinder lufthavnen direkte til denne station. Turen tager 30 minutter. Temple Meads station tilbyder gode forbindelser til det Sydvestlige England, Wales og London. For mere information, besøg venligst det britiske jernbanenets hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger på A38, cirka 12 kilometer fra Bristols centrum.

Der er en direkte bus fra lufthavnen (Airport Flyer express) til Bristol. Prisen for en enkeltbillet er GBP 6, en returbillet koster GBP 9. Lufthavnen har også en lokalbus, der kører en gang i timen (nr. 121) til Weston-Super-Mare.

Biludlejning Bristol Lufthavn

I nærheden af terminalen er der flere biludlejningsfirmaer (Avis, Europcar, Hertz, National). Du kan også lave en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. En tur til Bristol tager 20 minutter og koster cirka GBP 15. Du kan reservere en taxa online med Checker Cars eller ring til (tlf.: +44(0)1275 475000).