Services

Servicer

Hoteller

Westin San Francisco Airport (tlf.: +1(0)650 692 3500), Marriot Hotel (tlf.: +1(0)650 692 9100) er kun et par minutter væk fra lufthavnen. For flere hoteller og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

I terminalerne er der mange butikker, restauranter og (snack) barer. Den internationale terminal (G) har de flotteste og smukkeste butikker. Men terminal 3 (F) har også en bred vifte af populære forhandlere.

Bagage

For tabte og fundne genstande, gå venligst til serviceskranken ved T1 eller kontakt tlf.: +1(0)650 821 7014. Du kan også lave din forespørgsel online

Information

Alle terminaler har serviceskranker, der giver dig oplysninger om lufthavnen og tidsplaner (tlf.: +01(0)650 821 2735). I informationskrankerne er der mange frivillige, der kan hjælpe dig.

Forretning

Triptel Business Center (tlf.: +1(0)650 821 8000) på den internationale terminal centralhal tilbyder flere faciliteter for forretningsrejsende: Udlejning af mobiltelefoner, internet, fax og fotokopiering. I hele lufthavnen er der gratis arbejdspladser med faciliteter for genopladning af bærbare computere.

Adgang for handicappede

San Francisco har toiletter for personer med nedsat mobilitet og telefoner til hørehæmmede. Der er især reserverede parkeringspladser for handicappede. Desuden har lufthavnen kørestolsramper og tilpasset elevatorer.

Andre servicer

Alle terminaler har pengeautomater. Der er et Medical Center (tlf.: +1(0)650 821 5600) på den internationale terminal centralhal. Der er et akvarium, et flymuseum og et bibliotek i lufthavnen. Gennem hele lufthavnen er der T-Mobile hotspots, som tilbyder høj hastighed Wifi forbindelser. Efter told ved terminal 3, i nærheden af Gate 83, er der en PowerPort for at genoplade din telefon eller bærbar. T1 og T3 har faciliteter for kæledyr.

Foran sikkerhedskontrol ved T1, i nærheden af (Gates 40-48), er der en Christian Science Læsesal, hvor du kan meditere, læse om at slappe af i stilhed. Den internationale terminal har Berman Reflection Room til meditation eller selvrefleksion.