Transport

Lokal transport

Tog

Der er en undergrundsbane til og fra lufthavnen. Lufthavnens BART (Bay Area Rapid Transit) station ligger på den blå linje. Den gratis AirTrain kører mellem terminalerne, parkeringsområder, biludlejningsfirmaer og BART station.

Bil og bus

Lufthavnen ligger omkring 22 kilometer syd for San Franciscos centrum, i nærheden af motorveje 101 og 380.

SamTrans busser stopper foran ankomsthallen (nær hall 2) ved T1. På den internationale terminal stopper busser på anden sal af hallerne A og G. Der er minibusser, der holder foran hver af de to terminalers afgangshal, og som du kan dele med andre passagerer. Disse minibusser, der drives af Airport Express (tlf.: +1(0)415 775 5121) kører, for eksempel, gennem hele byen.

Biludlejning San Francisco Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i SFO biludlejningscentrum: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National og Thrifty. Tag AirTrain blå linje for at komme til centrummets fjerde sal. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalerne. En tur til San Francisco koster omkring USD 40. For ture fra lufthavnen, skal du betale et tillæg på USD 2. Mellem klokken 07:00 om morgenen og klokken 01:00 om natten, er taxaansatte i uniform for at hjælpe dig. Det er også muligt at leje en limousine fra en række virksomheder, for eksempel 1st Classic Limousines (tlf.: +1(0)800 658 6579).

Lufthavnsparkering

Korttidsparkering er til rådighed på parkeringshuset tæt på terminalen. En dags parkering på korttidsparkering koster op til USD 33. Parkeringsservice koster USD 28 for de første 24 timer.

AirTrain tager dig til de internationale parkeringshuse A og G på 10 minutter. Her koster en dags parkering op til USD 20. En pendulbus kan tage dig til langtidsparkeringsområde på 10 minutter. For USD 14 kan du parkere her i 24 timer. I lufthavnen er der plug-in muligheder for at genoplade elbiler. Der er også cykelparkeringsfaciliteter. For mere information om parkering, kontakt venligst (tlf.: +01(0)650 821 7900).