Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i terminalerne, men Ceasar Park Hotel (tlf.: +55(0)11 2124 5800) ligger kun 5 minutter med pendulbus. En anden mulighed er Marriot Sao Paolo Airport Hotel (tlf.: +55(0)11 2468 6999). For flere hoteller og onlinereservationer, kig venligst på Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

Begge terminaler har mange butikker, restauranter og (snack) barer.

Bagage

Bagageopbevaring er til rådighed på ankomsthallen. Pris: Fra BRL 7 til BRL 18 per kuffert. Du kan også henvende dig her for tabte og fundne genstande (tlf.: +55(0)11 5543 0488).

Information

Ved afgangsterminalerne er der informationsskranker, hvor du kan finde information om lufthavnen og tidsplaner. Ved ankomsthallen er der en skranke, der tilbyder turistinformation.

Forretning

Ved afgangshallen er der flere businessfaciliteter til rådighed (fax, kopimaskine og computere). Der er også kontor- og mødelokaler til rådighed (op til 100 personer). På de forskellige saloner er der faciliteter til at tilslutte din bærbare computer. 

Adgang for handicappede

Sao Paulo Guarulhos International Lufthavn har toiletter for personer med nedsat mobilitet og telefoner til hørehæmmede. Der er tilpasset elevatorer og lufthavnen er kørestolsvenlige.

Andre servicer

Alle terminaler har pengeautomater. Der er højhastigheds- og trådløst internet på begge terminaler. Du kan tilslutte din bærbare computer i loungerne.