Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Der er en pendulbus til Sao Paulos togstation.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 25 kilometer nordøst for Sao Paulo. For at komme til lufthavnen, tag Ayrton Senna motorvejen eller President Dutra motorvejen i retning mod lufthavnen og følg skiltene.

Den røde og blå lufthavnsforbindelse kører jævnligt fra begge terminaler til Sao Paulos centrum, busstationen, indenrigs lufthavn Gongonhas og mange hoteller. Busbillet koster BRL 24, og turen tager cirka 40 minutter. Du kan købe busbilletter ved ankomsthallen. Der er også bybusser og luksus busser, der kører til og fra lufthavnen.

Biludlejning Sao Paulo Guarulhos International Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i Sao Paulo Lufthavn: Avis, Budget, Localiza, Locar Alpha og Unidas. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner priserne fra flere biludlejningsfirmaer.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran begge terminaler. Det bedste du kan gøre er at købe forudbetalte taxakuponer på San Paulos Turistkontor. En tur til Sao Paulos centrum koster omkring BRL 85. Hvis du ikke køber en kupon, så kan du sørge for en fast pris og se om taxameteret står på nul.

Lufthavnsparkering

Der er flere parkeringspladser i lufthavnen. Alle 3000 parkeringspladser ligger direkte foran terminalerne. En times parkering koster BRL 7,50, 4 timer koster BRL 13,50 og en dag koster op til BRL 31,50.